понедельник

Роздольненська сільська бібліотека

На час літніх канікул в бібліотеці оформлено книжково-іллюстративну виставку «По книжковому морі під парусом літа», де розміщені рекомендаційні списки літератури «Що читати влітку».
Діти гралися в літературні жмурки «Знайди героя казки», училися гарних манер на етикет-шоу «Королівські манери, або мистецтво подобатись іншим».
Для любителів шоколаду хвилинка-цікавинка «Шоколаду кожен рад, весь світ любить шоколад». Де малюки здійснили віртуальну мандрівку шоколадною фабрикою, послухали Шоколадну казку, дізнались цікаві факти про шоколад і наостанок поласували шоколадними цукерками.
Найактивніші читачі провели флешмоб «Читайте самі, читайте з нами».
На святі морозива «Заморожене диво» читачі дізналися багато цікавинок про морозиво, історію його виникнення та поласували морозивом.
Для молодших читачів бібліотека провела екогодину цікавих повідомлень «Про цікаве звідусіль». На якій діти дізнались багато цікавого про тварин та птахів, про світ що нас оточує, про звичайні речі які є у кожного вдома.
Book-ланч «Меню для книгоїда» - читачі мали можливість пригадати літературні твори, в яких зустрічається різноманітна їжа.
На протязі літа в бібліотеці працював бібліотечний кінозал «Мультяшне літо», малюки з задоволенням переглядали свої улюблені мультики.
На презентації газети «Новачок» діти познайомились з новим періодичним виданням, з рубриками, відгадували загадки та ребуси з газети.
На протязі літа діти в бібліотеці мали змогу не тільки взяти прочитати потрібну книгу, а й поспілкуватися з однолітками, пограти у настільні ігри, скористатись інтернетом, прийняти участь у масових заходах.



Комментариев нет:

Отправить комментарий