понедельник

Живуть на цій планеті народ веселий – діти


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. «Живуть на цій планеті народ веселий – діти» під такою назвою розпочалося свято у Чорнянській сільській бібліотеці.
На протязі літа на дітей чекав спів, танці, рухливі ігри, участь у конкурсах.
Це і конкурс на кращого читача «Літо з книгою – 2015», і літературна вікторина «Калейдоскоп казок», де діти показували свої знання, фестиваль народної пісні «Пісня душа народу»
, свято-конкурс «Козацькому роду нема переводу». Читачі показали, що вміють не тільки читати, а ще й співати, доказували свої знання про свою власну історію і культуру український народ.
На день Водяника діти змагалися у конкурсі «Піщаний замок» та відповідали на питання вікторини «Підводне царство».
Щоб розширити знання про природу, виховати любов до природи та бережливе ставлення до неї, на день туризму проведено екологічна година «Будь природі другом».
Розкрити значення книги в житті людини, виховати бажання більше читати для читачів відбулося літературне свято «Книга добрий мудрий друг – книга знає все навкруг».
Виховати почуття дiвочої честi та гiдностi, ознайомити з призабутими звичаями i традицiями нашого народу, сприяти вихованню пошани до дiвчини, жiнки, як берегинi роду для читачів-дівчаток відбувся конкурс «Заплети косу, дівочу красу».
Розвинути індивідуальні здібності і таланти дітей допомогла конкурсна розважальна програма «Зоряний дощ».
Все це та багато іншого проведено для активізації читання дітей під час літніх канікул.

Комментариев нет:

Отправить комментарий