понедельник

Літні пригоди з книгою

Із закінченням навчального року в Коробківській сільській бібліотеці проводилися літні читання для юних користувачів. В бібліотеці оформлена книжково – ілюстративна виставка «Літні пригоди з книгою», де розміщені рекомендаційні списки літератури для учнів 1 – 9 класів. З користувачами було проведено конкурс дитячої творчості, зокрема, на кращий малюнок.



Також в бібліотеці з користувачами було проведено вікторини «Як звати літературного героя», «Це цікаво знати». Під час бібліотечної акції «Бібліотека йде до вас!», бібліотекар завітала до вихованців дитячого садка.


В бібліотеці працює бібліотечний кінозал «Відеозал кота Леопольда», наймолодші користувачі переглядають улюблені мультфільми.


Під час літніх канікул проводились дні розваг: ігри - конкурси «Уважні і начитані», «Мозаїка казок». За допомогою Інтернет в бібліотеці з користувачами проводилися змагання «Віртуальний ігродром», інтернет – екскурсії «Інтернет – Що? Де? Коли?». Також діти мали можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, та відпочити за читанням цікавої книги.


На протязі літа для користувачів оформлені книжкові виставки: «Важливі дрібнички», «Як бути красивою», «Цікаві книги прочитані нами», «Від колеса до зоряних кораблів», «Пригоду за пригодою читаймо з насолодою».
Під час літніх канікул з користувачами 4 – 6 класів була проведена гра патріотів «У пошуках знайомих незнайомців». 

Комментариев нет:

Отправить комментарий