понедельник

Мар'янівська сільська бібліотека

Не зважаючи на розпал літа та спеку, юні любителі читання не розлучаються з книгою та бібліотекою.
Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви. Бібліотекар Мар'янівської сільської бібліотеки доклала чимало зусиль для заохочення дітей до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно.
До послуг читачів конкурс на звання кращого читача «Літо з книгою – 2015», книжкова виставка «Літні промінці на книжній виставці».
На протязі літа в бібліотеці працював бібліотечний кінозал «Мультяшне літо», малюки з задоволенням переглядали свої улюблені мультики.
Кожного четверга протягом літа, для любителів подорожі «Європа на долоні».
По п'ятницях гурток «Умілі ручки» проводив відкриті заняття «Творимо руками та душею», де кожен охочий міг не тільки подивитись на заняття, але й записатися до гуртка.
Також протягом літа на дітей чекали різноманітні пізнавально-розважальні заходи.

На хвилинці-цікавинці «Подорож країною шоколаду», малюки послухали Шоколадну казку, дізнались цікаві факти про шоколад і наостанок поласували шоколадними цукерками.
Під час проведення дня морозива «Заморожене солодке чудо» діти дізналися багато цікавого про морозиво, історію його виникнення та поласували ним.
Найвеселіше для дітей пройшов «Парад мильних кульок», а це море позитиву, усмішок, гарних емоцій, чудових вражень і багато мильних кульок.
Всі ці та багато інших заходів направлені на організацію цікавого дозвілля дітей та організацію їх літнього читання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий